Hei, olen Roosa

Olen Oululainen kahden suloisen tytön äiti ja ihanan miehen kihlattu. Perheeni on minulle kaikki kaikessa. Valokuvaus on ollut suuri intohimoni ja rakas harrastus jo ala-asteikäisestä asti ja lukion jälkeen opiskelin Limingan taidekoulussa valokuvausta. Hääkuvaus oli salainen haaveeni, kunnes kuvasin tuttuni häät ja rakkaus dokumentaariseen hääkuvaukseen roihahti kunnolla. Perustin toiminimen vuonna 2017 ja sen jälkeen olen kuvannut upeita ihmisiä ja taltioinut ainutlaatuisia juhlia.

Inspiroidun aitoudesta, rakkaudesta ja arkisista hetkistä. Näen kauneutta joka puolella ja se on suurin syy, miksi valokuvaus on aina kiehtonut. Tunnen suurta kiitollisuutta, kun saan olla mukana tallentamassa teidän elämän tärkeimpiä hetkiä, jotka säilyvät sukupolvien ajan. Haluan saada olonne rentoutumaan, joten kuvauksissa nauretaan, hassutellaan, kuunnellaan musiikkia ja tanssitaan. Tärkein tavoitteeni on ikuistaa niitä ihania pieniä hetkiä ja teidän välistä vuorovaikutusta.

Jos en ole kameran takana, minut yleensä löytää maalaamasta tai kuuntelemasta musiikkia. Kädessäni on melkein aina kahvikuppi ja rentoudun parhaiten sohvalla viltin alla, hyvän sarjan parissa.