HEI, OLEN ROOSA

Olen oululainen kahden suloisen tytön äiti ja ihanan miehen vaimo. Perheeni on minulle kaikki kaikessa. Valokuvaus on ollut suuri intohimoni ja rakas harrastus jo ala-asteikäisestä asti ja lukion jälkeen opiskelin Limingan taidekoulussa valokuvausta. Hääkuvaus oli salainen haaveeni, kunnes kuvasin tuttuni häät ja rakkaus dokumentaariseen hääkuvaukseen roihahti kunnolla. Perustin toiminimen vuonna 2017 ja sen jälkeen olen kuvannut upeita ihmisiä ja taltioinut ainutlaatuisia juhlia.


Rakastan rakkautta ja minusta on ihanaa, että olen päätynyt unelma-ammattiini valokuvaajana ja saan olla työpäivissäni rakkauden lähellä. Valokuvaajana olen rauhallinen ja lempeä, mutta myös tarkka ja tehokas. Lähestymistapani hääkuvaajana keskittyy herkkyyteen, rakkauteen, todellisten tunteiden ja parien välisten yhteyksien vangitsemiseen.


Jos en ole kameran takana, minut yleensä löytää maalaamasta tai kuuntelemasta musiikkia. Kädessäni on melkein aina kahvikuppi ja rentoudun parhaiten sohvalla viltin alla, hyvän sarjan parissa.